Beogradski Holiday Inn po četvrti put dobitnik nagrade Torchbearer Award

Treću godinu u kontinuitetu i po četvrti put, beogradski hotel „Holiday Inn“, dobitnik je nagrade „Nosilac baklje“ (Torchbearer Award) za područje Evrope, koju dodeljuje „InterContinental Hotels Group“ (IHG).

logo_holiday_inn

IHG grupacija u Evropi trenutno ima 620 hotela, 95 je u pripremi, pa biti među četrnaest najboljih svakako je veliki podsticaj i pokazatelj još jedne uspešne godine za beogradski „Holiday Inn“. Ključ je, kažu u ovom hotelu, angažovanje svakog pojedinca.

– Poređenja mogu biti nezahvalna, pošto je svaka godina poslovanja specifična i karakteristična sama za sebe. Ono na šta možemo biti ponosni je broj ostvarenih noćenja u prethodnoj godini, broj održanih manifestacija u konferencijskim salama i „Belexpocentar“ hali. Upravo impresije i ocene naših gostiju su nam omogućile da budemo nominovani i još jednom osvojimo prestižnu nagradu „InterContinental Hotels Group“ za Evropu – kaže u razgovoru za „eKapiju“ direktorka hotela Slavica Bogosavljević.

bg_holiday_inn6

Ona napominje da je kao i u prethodnim godinama, „Holiday Inn“ u 2013. godini realizovao niz ideja koje karakterišu njegov mlad i kreativan tim.

– Predstavili smo u novom ruhu i kompaniju „Belexpocentar“ u okviru koje poslujemo, redizajnom vizuelnog identiteta. Svakako, ne mogu a da ne spomenem akcije „Go Green“ i „Holiday Inn Art“, te istim tempom nastavljamo i u 2014. godini, gde već početkom godine pripremamo jedno iznenađenje za naše goste.

bg_holiday_inn8

Kako bi održao visok nivo kvaliteta, hotel neprekidno ulaže u nove i redefinisanje postojećih sadržaja. Krajem 2012. započeo je plan reinvestiranja, a deo planova za 2014. godinu su i nova ulaganja.

– S obzirom da je sve vreme prisutna visoka okupiranost hotela koja svakako utiče na stepen iskorišćenja, ali i sa željom da ispratimo nove trendove, hotel „Holiday Inn“ tokom šest godina uspešnog poslovanja u kontinuitetu investira kako u sobe tako i u javne prostore. Investiranje u naše zaposlene, njihovo obrazovanje i unapređenje je svakako prioritet. Istovremeno, nastavljamo trend ulaganja u objekat, te se već možemo pohvaliti osveženim izgledom restorana i terase.

bg_holiday_inn12

Unapređenje kvaliteta usluge deo je i borbe za poziciju na tržištu, koje se gotovo svakodnevno preoblikuje. Sve veći broj hotela u Beogradu beleži dobre poslovne rezultate, a najavljeno je i otvaranje nekoliko novih objekata visoke kategorije. Direktorka Bogosavljević kaže da uslovi poslovanja nisu jednostavni, ali da je konkurencija korisna.

– Zdrava konkurencija i dobri poslovni rezulati nas raduju, jer je na taj način Beograd kao destinacija uzdignut na viši nivo, i motiviše nas da održimo isti kvalitet usluge i nastavimo da budemo inovativni kao i do sada.

Izvor: eKapija

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s