Sajam turizma od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu

Od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu organizuju se tri sajamske manifestacije kojima će biti započeta prolećna sezona. To su 35. Međunarodni sajam turizma, 9. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme „HoReCa“ i 4. Međunarodni sajam vina „BeoWine Fair. Ove godine u šest hala Beogradskog sajma predstaviće se rekordan broj izlagača, više od hiljadu iz 45 zemalja sveta.

logo_sajam_turizmaPorukom ovogodišnje manifestacije „Putovanja u srcu“, najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, i druge atraktivne srpske i inostrane turističke destinacije, posetiocima će ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu. Posetioci će, takođe, imati priliku da dobiju first minute ponude za ovo leto, mnogo povoljnije nego neposredno pred letnje putovanje.

Ovogodišnji Sajam turizma odžava se u godini proslave velikog jubileja – 1.700 godina Milanskog edikta, važnog dokumenta tolerancije svih vera, kojim je Car Konstantin i hrišćanstvo proglasio verom Rimskog carstva. Sajam turizma je još jedno značajno mesto u Srbiji na kome će biti obeležen ovaj važan civilizacijski događaj.

sajam_turizma4Zemlja partner 35. Međunarodnog sajma turizma je Nemačka. Ova država je prošle godine prvi put na beogradskom sajmu turizma predstavila svoju bogatu turističku ponudu i prepoznala potencijal tržišta našeg regiona, prihvatajući zahtevnu i odgovornu ulogu partnera ove manifestacije. Nemačka je među vodećim destinacijama u oblasti kulturnog turizma u Evropi, a njeni građani u traganju za kulturnim i istorijskim mestima u svetu. Ova zemlja će na Sajmu turizma u Beogradu predstaviti svoju bogatu ponudu u oblasti kulturnog turizma.

Ugostiteljsvo i turizam predstavljaju okosnicu turističke privrede, a taj segment poslednjih godina postaje sve značajniji i za predstavljanje na Sajmu. Ove godine, 9. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HoReCa pružiće jedinstvenu priliku kompanijama koje se bave proizvodnjom i distribucijom ove opreme da predstave najnoviji asortiman.

U istom terminu sa Sajmom turizma i Sajmom hotelsko ugostiteljske opreme, na Beogradskom sajmu organizuje se i 4. Međunarodni sajam vina BeoWine Fair. Iako je među najmlađim priredbama Beogradskog sajma, sa bogatom ponudom vrhunskih vina sa ovog područja, BeoWine Fair postao je najveća i značajna manifestacija u regionu.

Izvor: eKapija

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s