Novi hotel na Zlatiboru do kraja 2013.

Planina na kojoj je preko cele godine živo od mnogobrojnih turista, dobiće do kraja 2013. godine još jedan hotel. Beogradska kompanija „Planum“ najavila je otvaranje ugostiteljskog objekta sa četiri zvezdice u samom centru Zlatibora.

hotel_planum2
Unutrašnjost sobe u hotelu

Ljuba Pavlović, izvršni direktor za ugostiteljstvo i turizam kompanije „Planum“, rekao je u razgovoru za „eKapiju“ da su završeni svi građevinski radovi i da u prvoj polovini ove godine sledi nabavka nameštaja i druge opreme za hotel.

– Završene su instalacije, gipsarski i enterijerski radovi. Očekujemo da ćemo uskoro pokrenuti nabavku opreme, što će ići malo sporije s obzirom na to da će sav nameštaj za hotel stići iz uvoza, jer kod nas ne može da se nabavi sve što je potrebno jednom ugostiteljskom objektu – rekao je Pavlović.

U „Planumu“ su planirali da hotel, koji će nositi ime firme, bude gotov još prošle godine, ali su rokovi pomereni.

– Čim imamo priliv novca, ulažemo u hotel. Nedostaje nam 2 miliona evra da završimo objekat, a završetak zavisi od toga kako ćemo naplaćivati poslove.

Kako je rekao Pavlović, želeli su da prošire kapacitete, budući da „Planum“ na poznatoj našoj planini već poseduje odmaralište.

– Naše odmaralište kapaciteta 80 ležajeva, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima, smešteno je pored jezera ispod hotela „Palisad“. Želeli smo da povećamo kapacitete, jer postoji velika zainteresovanost naših gostiju. Gradimo objekat površine 3.000 m2, koji će imati dušu, lepe apartmane, domaćinsku atmosferu. Novi hotel će recepcijom biti spojen sa odmaralištem – naveo je naš sagovornik.

Pavlović je napomenuo da će hotel „Planum“ imati 10 apartmana i 35 soba, kao i prateće sadržaje.

– Kada hotel bude otvoren, gostima ćemo moći da ponudimo ukupno 180 ležajeva. U okviru objekta postojaće restoran nacionalne kuhinje, pivnica, kao i sala za konferencije.

Kako su najavili iz „Planuma“ trudiće se konstantno poboljšavaju kvalitet, tako da će nakon otvaranja hotela obogatiti ponudu sa velnes sadržajima.

„Planumtours“

hotel_planum
Budući izgled restorana u hotelu

Kompanija „Planum“ osnovala je 1994. turističku agenciju „Planumtours“ koja ima raznovrsnu ponudu putovanja u zemlji i inostranstvu.

– Agenciju smo osnovali sa ciljem da širom sveta gde smo radili obezbedimo našim radnicima transport i smeštaj. Kasnije smo počeli da radimo aranžmane u zemlji i inostranstvu – naveo je izvršni direktor za ugostiteljstvo i turizam kompanije „Planum“.

„Planumtours“ organizuje letovanja, zimovanja, posete sajamskim manifestacijama i kongresima, kao i putovanja u sklopu đačkog i omladinskog turizma.

Izvor: eKapija | Autor: S.O.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s