Falkensteiner uvodi dodatne sadržaje u hotelu na Jabučkom ravništu

Austrijska kompanija „Falkensteiner Michaeler Tourism Group„, koja je nedavno preuzela upravljanje hotelom na Staroj planini, u decembru ove godine će početi adaptaciju nekih delova hotela kako bi gostima pružili nove sadržaje, saznaje „eKapija“ u JP „Stara planina“. Kako su nam rekli u tom javnom preduzeću, radovi ne iziskuju zatvaranje hotela koji će 1. decembra biti otvoren i spreman da primi goste.

– Potpisan je ugovor sa firmom „Mašinoprojekt Kopring“ o izradi projektno-tehničke dokumentacije za usklađivanje enterijera i opreme u hotelu. Radovi se odnose na prilagođavanje već postojećih sadržaja hotela zahtevima i standardima FMTG, a cilj svega je pružanje kvalitetnijih usluga gostima hotelaFalkensteiner Stara planina“ – kaže za „eKapiju“ Davor Žderić, zamenik direktora JP „Stara planina“.

Naš sagovornik navodi da će restoran biti preuređen tako što će u okviru sadašnjeg prostora biti organizovan „pizza corner“ i deo za „show cooking“ – pripremu hrane pred gostima, kao i punkt za točenje pića dok će hrana biti posluživana na nekoliko mesta u okviru restorana, a ne samo u okviru jedne linije kao do sada.

– Prostor sadašnje picerije „Gondola“ će biti nešto smanjen, dok će dečija igraonica postati „Falkyland„. Taj deo biće proširen i obogaćena novim igračkama iz edukativnog programa. U igraonici će mališani uz punu pažnju animatora moći da aktivno provode vreme dok su roditelji na skijanju. Što se tiče skijašnice njena lokacija će biti promenjena tako da će biti okrenuta prema ski stazi i gondoli, tako da će skijaši moći da neposredno iz skiijašnice izlaze na stazu, kao i da sa staze ulaze u hotel direktno u skijašnicu – napominje Žderić.

Sagovornik „eKapije“ najavljuje početak radova u hotelu na Staroj planini za decembar ove godine.

– Radovi će se odvijati sukcesivno i to pre svega oko skijašnice, a počeće od idućeg meseca. U 2013. će biti adaptacija SPA centra. Radovi će biti organizovani tako da ne ometaju goste hotela, a njihova dinamika i intenzitet će biti određen popunjenošću hotela i sprovedenim postupcima za izbor izvođača. Važno je napomenuti da u špicevima odnosno period oko Nove godine i kada bude maksimalna popunjenost, radovi neće biti izvođeni.

Izvor: eKapija

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s