Jedan od najvećih susreta hotelijera 23. novembra u Beogradu

Redakcija stučnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam „Turistički svet“, u saradnji sa Udruženjem za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije i Univerzitetom Singidunum, 23. novembra 2012. godine u Privrednoj komori Srbije u Beogradu organizuje jedan od najvećih godišnjih susreta hotelijera, akademske elite i predstavnika prateće privrede – IX forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava.

Princeza Jelisaveta Karađorđević i sekretar za turizam u Ministarstvu finansija i privrede Goran Petković na VIII forumu

Centralna tema ovogodišnjeg skupa, osmišljenog kao stručni i biznis forum, je: Inovacije i uštede – osnova poslovne uspešnosti u hotelijerstvu. Svoju viziju ove teme daće ugledni profesori univerziteta, hotelski konsultanti i menadžeri različitih nivoa – sa međunarodnom reputacijom, koji će učesnicima Foruma ukazati na inovativna, primenljiva rešenja, dragocena za opstanak i borbu na tržištu, koja donose uštede u različitim hotelskim sektorima. Zvezda ovogodišnjeg Foruma biće ugledni regionalni Sales & Account Manager francuske hotelske grupacije „AccorJean-Pierre Hessmann, koji će ekskluzivno govoriti o inovacijama u sektoru prodaje i marketinga.

Priznanja ambasadorima profesije

Kao i ranijih godina, učesnici Foruma biće u mogućnosti da se susretnu i sa brojnim drugim važnim ljudima iz hotelske industrije u zemlji i okruženju, da uspostave nove poslovne kontakte i razmene mišljenje s uspešnim hotelijerima i kolegama, da provedu aktivno dan bogat događajima i podele radost sa dobitnicima najvećih priznanja u hotelskoj industriji, a pre svega, jedinstvenog hotelijerskog „oskara“ – priznanja Ambasadori dobre usluge. Ovo unikatno priznanje u regionu dodeljuje se u dve kategorije: najboljem velikom i najboljem malom hotelu.

Na IX forumu biće proglašeni i najuspešniji menadžeri: hotela, prodaje, hotelskog domaćinstva i recepcije. U ime hotelijera priznanja će primiti i najbolji poslovni partneri hotelijera – ove godine, u oblasti osiguranja i transporta, kao i najbolji medijski partner hotelijera. I ove godine, ekskluzivno priznanje – „Press zvezdica“, Redakcija časopisa Turistički svet sa kolegama iz ostalih redakcija dodeliće najboljem hotelu, sa najgostoljubivijim osobljem – po oceni novinara.

Izvor: Turistički svet

Advertisements

One thought on “Jedan od najvećih susreta hotelijera 23. novembra u Beogradu

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s