Započeti pregovori sa hotelskim operaterima u vezi sa izgradnjom novog hotela u okviru „Aviv parka“ u Pančevu

U utorak, 16. oktobra 2012. godine u Gradskoj upravi grada Pančeva započeti su zvanični pregovori između hotelskih operatera i investitora u vezi sa izgradnjom novog hotela u okviru „Aviv parka“ u Pančevu.

Sastanku su prisustvovali zamenik gradonačelnika Saša Pavlov, član Gradskog veća zadužen za privredu, privatno preduzetništvo i investicije Milan Stanojković, član Gradskog veća zadužen za finansije Željko Lazić, direktorka Turističke organizacije grada Pančeva Zorana Vladu, direktor JP ‘“Direkcija“ Pančevo Andrej Dimitrijević, direktor „Aviv Arlon“’ grupe za Srbiju Nir Saar, direktorka marketinga Aviv Arlon grupe Danka Gladović i generalni direktor „ Savath Hospitality ManagementThomas Pavlović.

„Zahvaljujem se direktorki Turističke organizacije grada Pančeva Zorani Vladu na profesionalnom radu u posredovanju između investitora i dovođenju poznatih hotelskih operatera, u ime grada i za grad, i upornosti da Pančevo dobije hotel, kao i kompanijama koje su prepoznale svoje interese i potrebu grada za hotelom čija izgradnja je važna za dalji razvoj turizma i ekonomije Pančeva. Grad će u okviru svojih nadležnosti dati svu neophodnu podršku u celom procesu“, rekao je zamenik gradonačelnika Saša Pavlov.

„Aviv park“ © Aviv Arlon

Generalni direktor izraelske kompanije Aviv Arlon za Srbiju Nir Saar rekao je da ta kompanija želi da investira u izgradnju novog hotela u Pančevu u okviru Aviv parka: „Smatramo da je to dobra pozicija i mislimo da Pančevu treba hotel koji bi služio u turističke i poslovne svrhe u zavisnosti od interesa operatera. Spremni smo za dogovor sa adekvatnim hotelskim operaterom.’“

Savath Hospitality Management je renomirana firma specijalizovana za hotelijerstvo koja se vezuje za uspešno poslovanje hotela „Holiday Inn, verifikovana od strane „InterContinental Hotels“ grupe za upravljanje hotelima koji pripadaju ovoj grupaciji, čiji je generalni direktor Thomas Pavlović, u ime kompanije, izrazio veliku zainteresovanost za poslovanje u Pančevu.

„Aviv park“ © Aviv Arlon

Direktorka turističke organizacije grada Pančeva Zorana Vladu naglasila je da, pored obezbeđenja adekvatnog smeštajnog kapaciteta, izgradnja novog hotela sa profesionalnim respektabilnim hotelskim menadžmentom koji ima prepoznatljive standarde, omogućava uspešno operativno poslovanje, otvaranje novih radnih mesta i razvoj uslužne delatnosti, čime se ostvaruje održivi razvoj turističkih proizvoda i pozicioniranje Pančeva kao poželjne turističke destinacije na međunarodnoj turističkoj mapi.

Sledeći radni sastanak sa Savath Hospitality Managementom će se održati 19. oktobra, a dalji pregovori sa hotelskim operaterima se nastavljaju u toku meseca.

Izvor: Pančevo
Zvanična Internet prezentacija: Aviv Arlon | Aviv park Pančevo

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s