Inside 2012 – digitalna budućnost kongresne industrije

Beograd će 29. i 30. avgusta biti domaćin regionalne konferencije o primeni tehnologija u kongresnoj industriji – „Inside 2012 čiji su suorganizatori kongresni biroi Srbije i Slovenije. Ovom prilikom naša prestonica naći će se na maršuti evropskih gradova u kojima se uz podršku vodećeg sajma za industriju kongresa i podsticajnih putovanja EIBTM održava serija treninga predstavnika kongresnih destinacija i dobavljača pod nazivom EIBTM Talks….

Prvog dana konferencije održava se sastanak profesionalnih organizatora konferencija (PCOs) jugoistočne Evrope. Drugog, na prvoj od dve ‘Gurus‘ sesije, o uticaju generacija „Y“ i „Z“ na industriju događaja govoriće autor knjige „Event 3.0Meshulam Golovinski, o upravljanju online reputacijom govoriće debater Filip Muki Dobranič, dok će o kreiranju iskustva za posetioce događaja govoriti menadžment guru Adi Ben-Nesher. Na drugoj sesiji, o “mobilnim“ revolucijama „1.0“ i „2.0“ govoriće osnivač i urednik „Mobile Industry ReviewEwan MacLeaod i specijalista za marketing Stojan Vatreš („Digital ST“), dok će o integraciji digitalnih tehnologija u destinacijski marketing govoriti Miloš Milovanović, direktor Kongresnog biroa Srbije (KBS).

SlediEIBTM Talks Technology‘ okrugli sto, tokom kojeg će o digitalnoj budućnosti kongresne industrije govoriti David Benitez („EIBTM“), Gorazd Čad („Go MICE“) i Miloš Došen („Balkan Venture Forum“).

Za kraj programa planirao je pet studija slučaja koji će biti prezentovani u popularnom PechaKucha 20×20 formatu (20 slajdova automatski se smenjuje na 20 sekundi): Igor Kovačević ispred KBS predstaviće mobilnu aplikaciju kongresnog turizma Srbije koja je namenjena organizatorima i učesnicima kongresa i Facebook“ igrice namenjene promociji naše zemlje: Tour de Serbia i Make an Event in Serbia, a svojih 6 minuta i 40 sekundi dobiće i Peter Keše („Video Lectures“), Siniša Kresojević („Technicom Computers“), Miloš Milisavljević („Strawberry Energy“) i bloger Swizec Teller.

Autor: z
Zvanična Internet prezentacija: Inside 2012 | Kongresni biro Srbije | Kongresni biro Slovenije

Advertisements

One thought on “Inside 2012 – digitalna budućnost kongresne industrije

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s