Otvoren hotel „Jezero“

Nakon tri meseca rekonstrukcije svečano je na Dan rudara i Dan Rudarsko topioničarskog basena Bor, 6. avgust otvoren hotel „Jezero“ na Borskom jezeru u prisustvu premijera Ivice Dačića, ministara Mlađana Dinkića i Milana Bačevića i brojnih zvanica iz društvenog i političkog života regiona.

U prvu fazu rekonstrukcije hotela Jezero na Borskom jezeru uloženo je više od 2,9 miliona evra, a kompletne radove obavila su borska preduzeća. Renovirano je 111 soba, 10 apartmana, banket-sala, hol, restoran, terasa, kuhinja, panoramski lift i recepcija. Šest soba je opremljeno i adaptirano za boravak osoba sa invaliditetom, a 12 ležajeva prilagođena su za smeštaj košarkaša.

U okviru druge faze biće uređene staze za šetnju, bazen, izgrađeni splavovi, graničnici dubine i parkovi za decu. U ovu fazu obnove Borskog jezera biće uloženo između 600 hiljada i milion evra.

Milinko Živković, direktor marketinga RTB-a Bor i koordinator radova, rekao je da će na Borskom jezeru biti izgrađene i sojenice, hotel na vodi, vodeni park, tuševi, kabine za presvlačenje, kafići i restorani.

Generalni direktor Kombinata bakra, Blagoje Spaskovski, na konferenciji za novinare povodom Dana rudara istakao je RTB Bor u svemu što trenutno radi ima podršku Vlade Republike Srbije što je i potvrđeno dolaskom na Borsko jezero premijera Ivice Dačića i ministara Mlađana Dinkića i Milana Bačevića.

Izvor: Borsko jezero

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s