Otvoren hotel na Pašinoj česmi

Nekadašnje popularno izletiške Leskovčana Pašina česma dobija potpuno novo ruho. U prisustvu velikog broja zvanica iz privrednog i javnog života, u subotu je svečano otvoren hotel „Pašina česma“ kao deo istoimenog sportskog kompleksa.

Hotel Pašina česma ima 65 smeštajnih jedinica, od čega 12 apartmana, 3 junior apartmana kao i sobe prilagodjene osobama sa posebnim potrebama. U okviru hotela postoji i kongresni centar sa 400 mesta, koji se po potrebi može podeliti na 3 manje sale. U planu je i izgradnja SPA centra, bazena, kao i medicinskog centra specijalizovanog za estetsku hirurgiju.

 

 

Prilikom izgradnje hotela primenjeni su najnoviji evropski standardi i korišćeni najsavremeniji materijali, a posebna pažnja posvećena je korišćenju obnovljivih izvora energije čime je hotel Pašina česma ispunio i najviše ekološke standarde.

Uz hotel već postoje dva fudbalska terena, a očekuje se i završetak sportske hale, teniskih terena i bazena čime će ponuda biti prilagodjena i drugim sportovima.

Hotelske sobe opremljene su najmodernijim nameštajem i tehnikom, uz standarde tzv. pametnih soba koji garantuje vrhunski kvalitet smeštaja i boravka gostiju u ovom sportskom kompleksu.

Posebna pažnja biće posvećena i sportskim ekipama koje će u Sportskom kompleksu Pašina česma dobiti sve uslove kakvi postoje u moderim evropskim sportskim centrima.

 

Izvor: Sportska strana juga
Zvanična Internet prezentacija: Hotel Pašina česma | Sportski kompleks Pašina česma | Emirates Power

Advertisements

2 thoughts on “Otvoren hotel na Pašinoj česmi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s