Beogradski vodič i na Apple uređajima

Aplikacija turističkog vodiča kroz Beograd Belgrade City Guide od sada će biti dostupna i na „Apple“ uređajima. Aplikacija je namenjena stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, kao i mestima za izlazak ili odmor.

 

Sadržaj aplikacije je detaljno prikazan po kategorijama na mapi, tako da olakšava kretanje i pronalaženje objekata. Turisti mogu da dobiju informacije o Beogradu, kako da putuju, gde da odsednu, gde da jedu, šta da vide, šta da rade i razgledaju i da saznaju najnovije vesti.

Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje nije potrebna aktivna internet konekcija. Aplikacija je dvojezična, sa tekstovima na engleskom i srpskom jeziku. Napravljena je i na „iOS“ platformi, u saradnji Turističke organizacije Beograda i kompanije „Tehnicom Computers„.

 

Tako je aplikacija dobila na univerzalnosti, jer pokriva dve najveće grupe korisnika na „Android“ i iOS platformi, a razvijena je i za „iPad“ uređaje.

Izvor: B92 | Autor: Tanjug
Aplikacija Turističke organizacije Beograda može da se preuzme na AppShopperu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s