Na prodaju lokacije za apartmansko naselje, hotel i tržni centar u Bogatiću

Infrastruktura i prilazne saobraćajnice u „Termalnoj rivijeri“ u Bogatiću su završeni, a majstori užurbano grade wellness bazen i restoran koji će biti završeni do prvih lepih dana.

Dva hotela i trg

Vlasnik Termalne rivijere odlučio je da građevinko zemljište namenjeno za izgradnju apartmanskog naselja, hotela i tržnog centra ponudi investitorima.

Kako kažu za „eKapiju“ u toj firmi, na prodaju je parcela za apartmansko naselje, za koju postoji sva potrebna dokumentacija i urbanistička dozvola, urađena infrastruktura i glavni projekat.

Apartmansko naselje

– Na prodaju su još i parcela za hotelski kompleks površine 2 ha i parcela za tržni centar od 1 ha.

Aqua park „Termalna rivijera“ će biti jedan od najvećih i najmodernijih parkova ove vrste na Balkanu. Termalna voda koja će se koristiti u svim bazenima ima hidrotermički efekat (temperatura), hidrohemijski efekat (hemijski sastav vode) i hidromehanički efekat.

Hotel

Mačvanska oblast, posebno u regionu gradića Bogatić, je poznata kao jedna od najbogatijih nalazišta geotermalnih voda u Evropi, uzimajući u obzir dubinu bušenja, količinu samoizliva i temperaturu vode. Termalna rivijera poseduje geotermalni izvor na kojem je na osnovu karotažnog merenja urađenog 2009. godine utvrđeno da kaverna (izvor) na dubini od 525 m daje 30 l/s vode temperature 70°C. U bazenima voda će biti rashlađena, a tokom zimskih meseci predviđeno je da bude oko 37°C u otvorenim i 32°C u zatvorenim bazenima.

Izvor: eKapija
Zvanična Internet prezentacija: Termalna rivijera

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s