Promotivni film „SoulFood Serbia“ nagrađen na filmskom festivalu u Varšavi

Turistička organizacija Srbije osvojila je prvu nagradu za promotivni film SoulFood Serbia – Hrana za dušu“ na festivalu FilmAT u Varšavi. Priznanje je dobijeno u konkurenciji 182 filma iz celog sveta u kategoriji „Najbolji turistički film“, po odluci međunarodnog žirija sastavljenog od poznatih stručnjaka iz oblasti filmske industrije, marketinga i turizma.

Festival posvećen filmu, umetnosti i turizmu (Film Art & Tourism Festival – FilmAt) u Varšavi nastavak je međunarodnog „Turfilma„, a njegov glavni cilj jeste da izabere najbolje turističke filmove i spotove nastale u svetu, koji promovišu različite destinacije. Manifestacija, takođe, podstiče učešće dokumentarnih filmova o kulturnoj baštini, umetnosti i putovanjima. Pobednici dobijaju zlatne statuete turista.

Nagrađeni film Turistička organizacija Srbije radila je u saradnji sa produkcijskom kućom „Supernatural“ iz Beograda. Inače, Soulfood Serbia naziv je marketinške kampanje TOS za 2012. godinu koja za glavnu temu ima gastronomiju kao važan deo turističke ponude naše zemlje. Ta akcija promoviše autentične gastronomske proizvode Srbije, sa posebnim akcentom na one koji imaju ili treba da dobiju oznaku zaštićenog geografskog porekla.

Izvor: TOS

Advertisements

2 thoughts on “Promotivni film „SoulFood Serbia“ nagrađen na filmskom festivalu u Varšavi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s