Održan Susret menadžera hotelskih domaćinstava

Kao kruna desetogodišnje aktivnosti u oblasti promocije i unapređenja hotelskog domaćinstva, ali i celokupnog doprinosa unapređenju kvaliteta hotelske usluge, redakcija časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam „Turistički svet“ u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizovala je u četvrtak, 26. aprila, prvi veliki Prolećni susret menadžera hotelskih domaćinstava.

Atraktivna tema „Ekološki trendovi u održavanju hotela i novi standardi hotelske kozmetike“ okupila je veliki broj menadžera hotela i hotelskih domaćinstava, vlasnika hotela i predavače, kao i izlagače iz zemlje i inostranstva koji su prezentovali svoje proizvode u oblasti hemije, kozmetike, sredstava za DDD, tekstila i hotelskih uniformi.

Stručni skup upotpunila su i izlaganja profesionalaca iz oblasti hotelijerstva, poput Radeta Samčevića, direktora „HT agencije“ za konsalting i menadžment, prof. dr Ljiljane Kosar sa Visoke hotelijerske škole, kao i Marije Miladinović, menadžera hotelskog domaćinstva MK Mountain Resort, koji su sa učesnicima podelili svoje znanje, ali i iskustva iz domaćih i inostranih hotela.

U okviru susreta, predstavljen je i „Operativni priručnik za sobarice“, jedinstven u regionu, iz pera Milane Šušnjar, autorke priručnika „Efikasno hotelsko domaćinstvo“.

– Najnoviji priručnik namenjen je, pre svega, sadašnjim i budućim generacijama sobarica, ali i svima u hotelskoj industriji koji žele da nadograde, osavremene i upotpune svoja znanja u oblasti hotelskog domaćinstva, najvećeg i najvažnijeg hotelskog odeljenja – istakla je autorka.

Na ovom skupu zvanično je otvoren i konkurs za ovogodišnju dodelu priznanja „Ambasadori dobre usluge“, koji se završava u novembru 2012. godine, kada će biti upriličena i dodela priznanja, na IX forumu menadžera hotela i hotelskih domaćinstava. Istaknuta je i prva kandidatura: hotel „Villa Breg“ iz Vršca nominovan je za ovo ugledno priznanje i to od svojih kolega iz branše, što toj kandidaturi daje poseban ton.

Izvor: Turistički svet

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s