Srbija se prvi put predstavlja u Pekingu

Turistička organizacija Srbije saopštila je da će prvi put učestvovati na trodnevnom Međunarodnom sajmu turizma (China Outbound Travel & Tourism Market – COTTM 2012), koji 18. aprila počinje u Pekingu.

Na jednom od najinteresantnijih sajmova turizma Dalekog istoka, Turistička organizacija Srbije se predstavlja sa Turističkom organizacijom Crne Gore, a zajednički nastup dogovoren je zbog činjenice da kineski turisti koji dolaze u Evropu uobičajeno u okviru aranžmana obilaze više zemalja u regionu, ali i zbog smanjenja troškova učešća.

Svoju ponudu prezentuje i organizator putovanja „Glob Metropoliten Tours“ iz Srbije, navedeno je u saopštenju.

Tržištu Kine biće predstavljena ukupna turistička ponuda naše zemlje, sa posebnim naglaskom na promociju odmora u gradovima, putevi kulture, prirodne lepote i nacionalne parkove, Dunav, aktivni odmor, kampove, seoski turizam i zaštićena prirodna dobra i manifestacije u Srbiji.

Posebna pažnja usmerena je ka promociji gastronomske ponude naše zemlje, koja je glavna tema u okviru marketinške kampanje TOS-a u 2012. godini.

Tokom sajma, koji traje od 18. do 20. aprila, posetioci će imati mogućnost da turističku ponudu naše zemlje upoznaju i kroz specijalno štampanu brošuru na kineskom.

Izvor: B92 | Autor: Tanjug
Zvanična Internet prezentacija: COTTM

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s