Na leto otvaranje hotela u podnožju Fruške gore

Novi hotel sa pet zvezdica koji se gradi u Vrdniku predstavljaće jedinstven projekat u Srbiji, koji će inkorporirati smeštajne jedinice po internacionalnim hotelskim standardima sa medicinskim i wellness uslugama na jednom mestu.

Hotel koji nosi radni naziv Promont Aqua raspolagaće sa 41 dvokrevetnom sobom, 11 apartmana, kao i banjsko-terapeutskim, sportsko-rekreativnim i poslovnim sadržajima: otvorenim i zatvorenim bazenom, SPA centrom, restoranom sa 110 mesta na zatvorenom i 24 mesta na delimično prekrivenoj terasi, salonima, klinikom i konferencijskom salom sa 90 mesta, što će znatno unaprediti potencijal Vrdničke banje.

Pored toga što je Vrdnik poznat kao respiratorna banja, u hotelu će postojati termalna voda koja će biti u unutrašnjem i spoljašnjem bazenu, kao i u apartmanima. U blizini mesta izgradnje hotela nalaze se bušotine sa geotermalnom vodom temperature od 35 C, a hotel će potencijal ovog izvorišta koristiti u balneološke i rekreativne svrhe.

Prema projektu koji je uradila firma „Atelje Ratan“ hotel će imati 7 etaža, od toga dve delimično ispod zemlje. Radove izvodi „Best izgradnja“.

Savath Hospitality Management je sa investitorom Promont Group potpisao ugovor o pre-opening menadžmentu. Pre-opening faza počela je sredinom januara ove godine, a otvaranje hotela je predviđeno za jun.

Izvor: više izvora
Zvanična Internet prezentacija: Promont Aqua

Advertisements

2 thoughts on “Na leto otvaranje hotela u podnožju Fruške gore

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s