Hyatt Regency Belgrade: Made to Measure

Hyatt Regency Belgrade je od svog otvaranja 1989. godine sinonim vrhunske usluge, elitne klijentele, glamura i raskoši u Srbiji. I danas, više od dve decenije kasnije, uprkos naglom razvoju hotelskog tržišta, ovaj hotel je i dalje lider zahvaljujući renomiranim standardima poslovanja, permanentnom ulaganju i praćenju hotelijerskih trendova i teži da to i ostane.

Kadrovi su ti koji funkcionisanju hotela daju posebnu fizionomiju i personalitet. Upravao kompanija Hyatt prepoznaje značaj edukovanog i profesionalno obučenog osoblja i teži njihovom konstantnom usavršavanju, poboljšanju uslova rada i motivaciji.

To be motivated team of multi-skilled individuals who embody Hyatt’s culture, goals and values in a changing business enviroment je poruka kojom hotel želi dobrodošlicu novim kadrovima. Pre nego što postanu deo tima, svi novozaposleni podlažu pažljivo kreinranom treningu u trajanju od nekoliko dana. Cilj ove obuke je da privuče i zadrži najbolje i najposvećenije hotelskoj struci kroz edukaciju o istoriji kopanije, standardima izgleda i ponašanja zaposlenih i naravno odnosu prema gostu.

Menadžment svakog sektora objekta takom rada zaposelih organizuje različite obuke, usavršavanja novih tehnika uz mogućnost napredovanja koja pokazala kao važan motivacioni faktor. Stvaranje osećaja važnosti i pripadnosti kompaniji kod svakog zaposlenog za rezultat daje dobre medjuljudske odnose i uskladjen tim.

Pored obaveznih obuka, zaposlenima se prema ličnom afinitetu, ambicijama i mogućnostima, nude i takozvani ukršteni treninzi tokom kojih se nakon svog radnog vremena mogu edukovati na različitim pozicijama drugih sektora i tako sticati nove hotelijerske veštine.

Organizovanje dodele Hyatt Student Prize je još jedan pokazatelje obrazovne politike brenda Hyatt u Beogradu. Studentima hotelskog menadžmenta prestižnih univerziteta iz naše zemlje i čitave Evrope pruža mogućnost obavljanja stučne prakse, kojom započinju svoju karijeru.

Hyatt Regency Belgrade ulaže u mlad ambiciozan kadar i može biti ponosan kako na svoj tim zaposlenih, tako i na nekadašnje saradnike koji su izgradili svetsku karijeru u ovoj industiji, a svoja prva znanja stekli su upravo ovde. Kadrovi su ti koji definišu imidž ovog hotela. Kompanija Hyatt zna da smo zadovoljni zaposleni mogu da učine goste zadovoljnim, što je čini „made to measure„.

Autor: Jovana Ilic
View Jovana Ilic's profile on LinkedInView Jovana Ilic's profile on Google+

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s