VIII edukativno-poslovni forum hotelijera u Beogradu

Jedan od najznačajnijih godišnjih skupova hotelijera u Srbiji – VIII forum menažera hotela i hotelskih domaćinstava, sa međunarodnim učešćem, čija je tema „Sektor soba – generator uspešne promocije i prodaje“, održaće se 23. novembra 2011. u Beogradu. Organizatori Foruma su Udruženje za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije i redakcija stručnog časopisa za hotelijerstvo i turizam „Turistički svet“, inače autor ovog projekta, a čitav događaj odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

I ove godine, na Forumu će učestvovati ugledni predavači, poput prof. dr Ljiljane Kosar, prof. dr Radmile Živković, direktora „HT agencije“ za konsalting i menadžment Radomira Samčevića, Ivana Vitorovića – prvog čoveka prodaje u hotelu „Mona“, kao i eminentne gošće iz regije – generalna direktorka hotel „Palace“- Zagreb Josipa Jutt Ferlan i generalna direktorka najboljeg makedonskog resorta „Radika“ Lela Krstevska. Po prvi put, među predavačima će biti i studenti sa svojim prezentacijama – Zina Vukin, Jovana Ilić, Sandra Stojanović, Ilija Smiljanić i Jelena Sedlarević.

Da je tema VIII foruma hotelijera veoma atraktivna, potvrđuje i veliki broj prijavljenih učesnika, kojih je u ovom trentku više od stotinu! Forum prate i velike međunarodne kompanije, kao što su „Weishaupt„, „Fagor„, „MS Employment„, kao i brojni medijski partneri.

Tradicionalno, sastavni deo programa čini i ceremonija svečane dodele najvećeg priznanja u hotelijerstvu za 2010/2011. godinu – priznanje „Ambasadori dobre usluge“, koje predstavlja svojevrstan „oskar“ u oblasti hotelijerstva, kao i priznanja: Lider hotelske industrije, Najbolji partneri hotelijera, „Press zvezdica“ – priznanje koje dodeljuju novinari, i po prvi put – priznanje „Novi kvalitet“.

Svoj dolazak potvrdio je i državni sekretar za turizam Goran Petković, koji će uručiti priznanja dobitnicima. Očekuje se mnoštvo uglednih gostiju iz privrede i javnog života, a ovaj skup svojim prisustvom uveličaće i princeza Jelisaveta Karađorđević.

Svečani deo dana obeležiće i mala modna revija uniformi za hotelijerstvo, uključujući i prateći muzički program sa dosta iznenađenja.

Izvor: Turistički svet

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s