Beogradski hotel Excelsior u novom ruhu

Hotel Excelsior, u centru Beograda, dobio je novi izgled, ali i novi sistem vođenja poslovanja. Tokom renoviranja vodilo se računa o originalnim karakteristikama građevine i fasade. Na kraju, hotel je zadržao stari duh, ali je opremljen prema potrebama modernog čoveka.

Direktor hotela, Christoph Brueckner, istakao je da je konačni cilj spajanje savremenog dizajna i tradicije, te vraćanje starog sjaja jednom od najstarijih beogradskih hotela.

– Uspešno smo završili renoviranje enterijera: svih soba, recepcije i glavne fasade. Verujemo da će ulaganja u hotel i u naše zaposlene, doprineti da Excelsior ponovo zauzme istaknuto mesto u ugostiteljskom životu našeg grada.

U skladu sa time, „ProSoft Sistem“ je obezbedio adekvatno softversko rešenje za upravljanje kompletnim poslovanjem ovakvog objekta. Kao i tokom renoviranja, hotel nije prestajao sa radom ni tokom priprema za implementaciju novog sistema. Zaposleni u ProSoftu su održali obuku u skladu sa zahtevima klijenta, odnosno u terminima u kojima se najmanje ometa rad hotela.

Sam proces prebacivanja na novu softversku platformu je protekao uz minimalne promene tekuće rutine, kako zaposleni u hotelu, ali ni brojni gosti, ne bi osetili nastale promene. Tu se posao ne završava, već se nastavlja sa praćenjem rada, sagledavanjem daljih potreba hotela, te obezbeđivanjem svih parametara za nesmetan i ugodan rad. To podrazumeva da su stvoreni uslovi za sva dalja proširenja, odnosno za dodavanje objekata, sistema prenosivih uređaja za konobare i sobarice, prelazak na kompletan knjigovodstveni program i ostalog, po zahtevima hotelskog menadžmenta.

 

Izvor: eKapija

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s