Resort na Kopaoniku centar zimskog turizma

Bord direktora Balkanske alijanske hotelskih asocijacija (Balkan Alliance of Hotel Associations – BAHA), koju sačinjavaju Bugarska, Makedonija, Srbija, BIH i Albanija, na sastanku u Bitolju, jednoglasno je doneo odluku da se MK Mountain Resort“ na Kopaoniku, proglasi za „Centar zimskog turizma na Balkanu za 2012. godinu“.

MK Mountain Resort nalazi se u srcu planinskog turističkog centra i Nacionalnog parka Kopaonik, udaljen 290 km od Beograda. Čine ga Grand Hotel & SPAFamily Hotel Angella i Apartments Konaci. Svi objekti su smešteni u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770 m nadmorske visine.

U najužoj konkurenciji, pored Kopaonika, bili su Borovec iz Bugarske i Jahorina iz BiH, saopštio je predsednik Hotelijera Makedonije Dončo Tanevski, član Borda direktora BAHA.

Zaključak balkanskih hotelijera je bio da je MK Mountain Resort Kopaonik primer uspešnosti i profesionalnosti u hotelijerstvu, a nagrada će uz prisustvo predsednika asocijacije hotelijera svih balkanskih država, biti uručena predsedniku Upravnog odbora Nikoli Avramu, na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku.

Izvor: B92 | Autor: Tanjug
Zvanična Internet prezentacija: MK Resort

Advertisements

2 thoughts on “Resort na Kopaoniku centar zimskog turizma

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s