Otvoren aqua park hotela Izvor

U sastavu luksuznog kongresnog hotela „Izvor“ u Aranđelovcu, danas je otvoren novoizgrađeni akva park na površini od šest hektara, u čiju je prvu fazu „A grupa“ uložila sedam miliona evra.

Prema rečima predsednika te grupacije Miroljuba Aleksića, danas je otvoren veći deo aqua parka koji može da primi pet hiljada posetilaca, dok će na proleće ceo kompleks sa pratećim objektima biti u potpunosti završen i koštaće ukupno 8,5 miliona evra.

„Da bi se završio najkompleksniji deo aqua parka, dnevno je na gradilištu bilo angažovano od 230 do 250 radnika, tako da je danas otvoreno svih 12 tobogana za odrasle, od kojih najduži ima 120, a najviši 22 metra i osam dečijih atrakcija“, rekao je Aleksić.

Izgrađena su i 430 parking mesta, a do naredne sezone biće završeni igraliste s amfiteatrom, teniski tereni, nacionalni restoran, restoran brze hrane i poslastičarnica, dok će hektar tog kompleksa biti rezervisan za neke nove atrakcije, najavio je Aleksić.

Aqua park je dodatni sadržaj SPA & wellness hotela Izvor sa pet zvezdica, koji će sada, novom obogaćenom ponudom, uticati mnogo više da Bukovička banja postane poželjno turističko mesto za domaće i inostrane turiste.

Hotel Izvor je za samo devet meseci postao respektabilan centar kongresnog turizma, ne samo u Srbiji, već i na širem području, rekao je Aleksić.

„Naši gosti su za sada, uglavnom, stranci i to je iznenađujuće. Najviše ima Rusa. I pored toga, treba i dalje raditi na promociji, jer imamo sve: infrastrukturu, nivo, kvalitet i spa i velnes centar koji ne postoji u široj regiji“, kazao je predsednik A grupe.

Da je sve krenulo ka tom cilju potvrdilo je i veliko intersovanje za otvaranje aqua parka. Ispred kapije je na presecanje vrpce i zvaničan početak rada velelepnog i atraktivnog „kupališta“ čekalo više od hiljadu i po, uglavnom, mladih Aranđelovčana.

Nedugo posle otvaranja, svi bazeni su bili puni dece i mladih, dok su stariji znatiželjno obilazili i razgledali novo „vodeno“ čudo u Aranđelovcu.

Izovr: B92 | Autor: Tanjug
Zvanična Internet prezentacija: Aqua park Izvor

Advertisements

2 thoughts on “Otvoren aqua park hotela Izvor

  1. Da li neko ko je stručniji od mene može da mi objasni svrhu postojanja hotela Izvor? Takođe, interesuje me da li su sobe u hotelu zvučno izolovane.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s