Jedini priručnik u Srbiji za HACCP u ugostiteljstvu

Ako se tek pripremate za uvođenje HACCP-a i tražite prave informacije o uvođenju ovog higijenskog standarda, naručite jedini priručnik pisan specijalno za ugostitelje! Ovaj priručnik će vam pomoći da razumete zašto vam je HACCP stvarno potreban, kako funkcioniše, čemu doprinosi i zašto jednostavno morate da ga uvedete ako ozbiljno radite svoj ugostiteljski posao, bez obzira što su vam higijenski standardi i do sada, sigurno, bili prioritet.

Za razliku od mnogih drugih priručnika koje su pisali oni koji se dobro razumeju u namirnice, ali se malo ili nikako razumeju u ugostiteljstvo, autor ovog priručnika Muradin Rebronja jednostavnim, razumljivim jezikom, jezikom kolege, objašnjava šta je HACCP, demistifikujući HACCP standarde, čineći ih razumljivim i prihvatljivim na svim nivoima – od perača suđa do šefa kuhinje i menadžera restorana.

Ako budete znali zašto vam nešto treba i uverite se da novac koji je potrebno da investirate nije bačen, već vam se svaki uloženi dinar višestruko vraća, kao i gosti zadovoljni kvalitetnijim proizvodom, bezbednom i zdravstveno ispravnom hranom – uvođenje HACCP standarda shvatićete kao neophodno unapređenje koje će uz malo početnog napora svima u lancu proizvodnje hrane obezbediti lakše i bezbednije poslovanje. A kada i vaši kuvari otkriju da ih HACCP u stvari štiti od mogućih problema i pomaže im da radeći bez opterećenja ozbiljan posao prehrane stanovništva – mirno spavaju, konačno će svi biti zadovoljni. A u dostizanju tog cilja «HACCP u ugostiteljstvu» biće vam više nego dragocena pomoć!

Cena priručnika “HACCP u ugostiteljstvu” iznosi 900 dinara.

Izvor: Turistički svet

Advertisements

One thought on “Jedini priručnik u Srbiji za HACCP u ugostiteljstvu

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s